Results 1 to 7 of 7

Thread: Market Fix / Market upgrade or downgrade

  1. [translate]    #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Argentina
    Posts
    174

    Default Market Fix / Market upgrade or downgrade

    Well this is for people having issues when trying to change between old market and new market. If you manually uninstall the market and then instal another one you might have problems.. in tom3q rom i tried to install old mareket and since that i couldnt use old market, but i couldn use since then the new one (i had made a backup of teh originial one)..
    then this app solved my problem, so hope u like it
    you just need to install it and then select what do u want, old or new market
    bye!
    Attached Files Attached Files
    Using Tom3q ROM with oced kernel + Supercharger_V6
    1027 Score in Quadrant advance

  2. [translate]    #2
    HTD
    HTD is offline
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    India
    Posts
    509

    Default

    Nifty thx
    I Do Stuff.
    Twitter | Blog | Facebook

  3. [translate]    #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Indonesia
    Posts
    8

    Default how to use in Frozen Spicaclair

    i am from indonseia, after i install Frozen spicaclair 2.01, i can't access the market anymore.
    how can i use this com.cid.OldMarket.apk to remove the old market on my spica with Frozen spicaclair 2.01?
    after instal com.cid.OldMarket.apk , i tried to lunch the application (OldMarket) by tab the screen and an error message appear "You need to turn off AdBlock-like app first", how can i solve this problem?where can i turn off that AdBlock?

    Sory for my bad english.

  4. [translate]    #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Indonesia
    Posts
    8

    Default

    i am from indonseia, after i install Frozen spicaclair 2.01, i can't access the market anymore.
    how can i use this com.cid.oldmarket.apk to remove the old market on my spica with Frozen spicaclair 2.01?
    after install com.cid.oldmarket.apk, i tried to lunch the application (OldMarket) by tab the screen and an error message appear "You need to turn off AdBlock-like app first", how can i solve this problem?how can i turn off that AdBlock?
    Sory for my bad english.

  5. [translate]    #5
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Argentina
    Posts
    174

    Default

    Quote Originally Posted by Gustove View Post
    i am from indonseia, after i install Frozen spicaclair 2.01, i can't access the market anymore.
    how can i use this com.cid.oldmarket.apk to remove the old market on my spica with Frozen spicaclair 2.01?
    after install com.cid.oldmarket.apk, i tried to lunch the application (OldMarket) by tab the screen and an error message appear "You need to turn off AdBlock-like app first", how can i solve this problem?how can i turn off that AdBlock?
    Sory for my bad english.
    well you should try to erase from sys app any app callled like that, maybe adlblock.apk or sthg like com.adblock etc etc... just try to uninstall it, then use this app to have market, and then you can install again the adblock.apk
    Using Tom3q ROM with oced kernel + Supercharger_V6
    1027 Score in Quadrant advance

  6. [translate]    #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Medellín, Colombia
    Posts
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Kalén View Post
    well you should try to erase from sys app any app callled like that, maybe adlblock.apk or sthg like com.adblock etc etc... just try to uninstall it, then use this app to have market, and then you can install again the adblock.apk
    I also have the same error than Gustove. The Kalen´s Solution doesn´t work for me beacuse i don´t have any app called adblock neither something like that.

  7. [translate]    #7
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Argentina
    Posts
    174

    Default

    Quote Originally Posted by julioalvar View Post
    I also have the same error than Gustove. The Kalen´s Solution doesn´t work for me beacuse i don´t have any app called adblock neither something like that.
    be sure to use a root uninstaller, since that app shouldnt appear on launcher box or even on app settings maybe.. if you havent that app in system apps, then it might be another app with same function, as superbox or another one
    Using Tom3q ROM with oced kernel + Supercharger_V6
    1027 Score in Quadrant advance

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •