Am vazut ultimul update pentru performanta la 2.2 ([Development][KERNEL] Horse Power), dar, care totusi... se merita?
La 2.1 consumul e mai mic si WiFi'ul se prinde mai bine si performanta ramane oarecum stabila cu SetCPU 1.5, pe langa 2.2 la care nu se poate aduce un benchmark de calitate (sau poate nu stiu eu)+ la 2.2 se consuma mai repede bateria (cel putin cand foloseam eu, acum 3 luni), dar are update'urile sunt mai bune.
Voi ce recomandati? Hai sa ne ajutam unu pe altu si romanii cu Spica.

LinkBack URL
About LinkBacks
Reply With Quote
). Nu pot sa imi dau seama care e problema. Stiu ca intr-o perioada mergea kiar O.K. bateria pe 2.2, insa nu imi dau seama care e diferenta majora. Ce pot sa spun ca am observat sigur, pe kernelele care afiseaza bateria mai putin de 10% (5% si 1%), pot sa garantez ca tine mai putin. Stiu ca mergea chiar O.K. pe unul dintre kernelele lui Lukiqq, insa nu tin minte exact care (ceva de genul 3/4/5) si avea si alte bug-uri aferente. Ce-i drept, eu folosesc si LauncherPro Plus cu widget-urile de rigoare, insa in afara de contacte sincronizez totul manual. In materie de benchmark-ing si de smoothnes, eu cred ca 2.2 e cel mai sanatos, insa repet: bateria ma omoara. Am avut perioade in care tinea si 6 ore. Acum in cel mai bun caz sa zicem ca o duce cam o zi. Cat am stat pe CM 8.4 GOL, fara absolut nimic pe el, m-a tinut maxim 2 zile, si asta am facut-o ca sa imi dau seama ce provoaca drain-ul asta asa nasol. Se pare totusi, ca la mine e vreun app ceva care face urat insa nu imi dau seama nici in ruptul capului care e. La urma urmei, fa-ti un backup pentru Odin, incearca 2.2 din nou si vezi cum sta treaba, iar daca nu iti place, revino la 2.1 :-??. Sper sa fie cat de cat de ajutor ce-am zis eu pe-acilea si ma bucur sa vad romani activi pe SamDroid.
!

Bookmarks