Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33

Thread: 2.1 sau 2.2

777
  1. [translate]    #1
    Junior Member

Default 2.1 sau 2.2

Am vazut ultimul update pentru performanta la 2.2 ([Development][KERNEL] Horse Power), dar, care totusi... se merita?
    La 2.1 consumul e mai mic si WiFi'ul se prinde mai bine si performanta ramane oarecum stabila cu SetCPU 1.5, pe langa 2.2 la care nu se poate aduce un benchmark de calitate (sau poate nu stiu eu)+ la 2.2 se consuma mai repede bateria (cel putin cand foloseam eu, acum 3 luni), dar are update'urile sunt mai bune.
    Voi ce recomandati? Hai sa ne ajutam unu pe altu si romanii cu Spica.

2. [translate]    #2
    Senior Member

Salutare. Ce sa zic... bateria este, intr-adevar o problema pe 2.2, insa nu m-as intoarce la 2.1 nici sa ma bati ). Nu pot sa imi dau seama care e problema. Stiu ca intr-o perioada mergea kiar O.K. bateria pe 2.2, insa nu imi dau seama care e diferenta majora. Ce pot sa spun ca am observat sigur, pe kernelele care afiseaza bateria mai putin de 10% (5% si 1%), pot sa garantez ca tine mai putin. Stiu ca mergea chiar O.K. pe unul dintre kernelele lui Lukiqq, insa nu tin minte exact care (ceva de genul 3/4/5) si avea si alte bug-uri aferente. Ce-i drept, eu folosesc si LauncherPro Plus cu widget-urile de rigoare, insa in afara de contacte sincronizez totul manual. In materie de benchmark-ing si de smoothnes, eu cred ca 2.2 e cel mai sanatos, insa repet: bateria ma omoara. Am avut perioade in care tinea si 6 ore. Acum in cel mai bun caz sa zicem ca o duce cam o zi. Cat am stat pe CM 8.4 GOL, fara absolut nimic pe el, m-a tinut maxim 2 zile, si asta am facut-o ca sa imi dau seama ce provoaca drain-ul asta asa nasol. Se pare totusi, ca la mine e vreun app ceva care face urat insa nu imi dau seama nici in ruptul capului care e. La urma urmei, fa-ti un backup pentru Odin, incearca 2.2 din nou si vezi cum sta treaba, iar daca nu iti place, revino la 2.1 :-??. Sper sa fie cat de cat de ajutor ce-am zis eu pe-acilea si ma bucur sa vad romani activi pe SamDroid.

P.S.: Vezi ca am citit acum ca pe HorsePower ar aparea 3G freeze, care e super naspa si face telefonul inutil.
    Last edited by bboylalu; 05-07-2011 at 03:30 PM.
    No brain farts!

Devices:
    Samsung Galaxy Lite Spica I5700 - CyanogenMod 7.1
    Samsung Wave S8500 - Android FroYo 2.2.1 (from Samsung Galaxy S)/ Bada OS 1.2 (S8500XEKC1)

3. [translate]    #3
    Junior Member

Quote Originally Posted by bboylalu View Post
    Cat am stat pe CM 8.4 GOL, fara absolut nimic pe el, m-a tinut maxim 2 zile
    Incearca cools si PowerSaveMode, o sa iti tina mult mai mult bateria
    Am incercat HorsePower si era sa mi se strice spica, noroc ca ma pricep cat de cat la telefoane si l-am facut (nu imi intra nici macar in Recovery, dapoi pe sistem, isi tot dadea restarturi). Acuma am mod+x si sunt satisfacut de el, am sa folosesc HorsePower cand imi expica abonamentul Fluture 9 de la orange (aici in Ardeal portocala ii la putere). Merci de reply.

4. [translate]    #4
    Member

salutare,

buna ideea cu spica "romanesc"...in alta ordine de idei, dupa foarte multe incercari de CM, SGM si Frozen Spicaclaire si x variante de kernel-uri, am cedat nervos si am pus JH7 original, LK2.08 pt root, cache si system pe ext2, data pe ext4 si mai apoi CM 8.4 cu Yonip V17 (24Bpp)...concluzia: memoria sta undeva pe la 38-43Mb (am destule aplicatii instalate, mai toate pe SD), bateria tine cam o zi jumate (depinde de cat de mult il frec), e rapid si destul de stabil (zic destul pentru ca din cand in cand il apuca cate un SoD si trebuie sa-l restartez, desi in rest ar merge in SoD: telefoane si alarme cel putin). Treaba asta cu SoD am inteles ca tine de kernel, asa ca am incercat alte variante (mKernel, voku, pixie, etc) care au mers cat de cat, dar incepusera FC-uri, dialer si sms se deschideau in vreo 7 ani, plus altele, asa ca am revenit la Yonip.
    Tragand linie: pana acum CM 8.4 cu Yonip zic ca e cea mai ok configuratie, cel putin pentru mine (pot sa folosesc telefonul cand chiar am nevoie de el).
    Last edited by tudy; 05-09-2011 at 12:26 PM.

5. [translate]    #5
    Member

Salutare.
    +1 pentru ideea topicului RO.
    Cat despre telefon, de vreo 2-3 luni de cand am intrat in febra moding-ului am incercat cam de toate mai putin SGM.
    Configuratia actuala CM 8.4 by Ares cu Yonip V18 Kernel alaturi de KakusComb theme , all2ext,apps2sd. Destul de stabil,rapid,iar despre baterie , in configuratia actuala ( o am de aprox o sapt ) ma tine intre minim 1 zi si max 2.Folosit doar strict pentru apeluri sunt sanse sa tina si mai mult.
    Un mod interesant a fost si CM 8.4+Mod X , insa pentru mine a fost cu foarte multe SOD uri asa ca am renuntat la el.Avea ceva plusuri, aveai posibilitatea sa pui Live Wallpapers.
    Ciao

6. [translate]    #6
    Junior Member

salut de vreo cateva zile tot imi fac upgrade la spica am incercat vreo 2 tipuri de 2.2 cu CM foarte bune bateria ma tinea zi si juma dar am o problema cu fisierele video de ce nu merg ca la 2.1 si scuzati-ma de intrebare pt k deabia am invatat sa facu un upgrade singur , se poate sa fie din cauza ca este rezolutia prea mare sau din cauza q momentan nu este oficial 2.2 pt spica si nu are dvix-ul? cu respect pt voi si hai la mai multi Romani pe Samdroid

7. [translate]    #7
    Member

Da, din pacate pe 2.2 nu merg fisierele dvix.
    Daca vrei un mod cu divx incearca Frozen SpicaClair, dar e pe platforma 2.1.

---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------

Eu totusi o sa incerc sa schimb CM, nu mi mai place de loc cum merge.. azi vreau sa incerc SamdroidMod sau SGM
    SpicagenMod-froyo-BETA2
    sau
    SamdroidMod 2.2.2 alpha 10 Reborn
    Postati impresii daca aveti de gand sa le incercati, va rog

8. [translate]    #8
    Member

Quote Originally Posted by rmihaic View Post
    Da, din pacate pe 2.2 nu merg fisierele dvix.
    Daca vrei un mod cu divx incearca Frozen SpicaClair, dar e pe platforma 2.1.

---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------

Eu totusi o sa incerc sa schimb CM, nu mi mai place de loc cum merge.. azi vreau sa incerc SamdroidMod sau SGM
    SpicagenMod-froyo-BETA2
    sau
    SamdroidMod 2.2.2 alpha 10 Reborn
    Postati impresii daca aveti de gand sa le incercati, va rog
    am incercat eu SGM beta2...e ok pana la un punct, dar la un moment dat procu' sta atat de incarcat (indiferent de ce kernel am folosit) incat tel devine inutilizabil, plus ca am patit vreo cateva SOD-uri. merita totusi macar vazut si jucat cu el nitel...totusi s-au chinuit niste oameni sa-l faca

9. [translate]    #9
    Junior Member

salutare am bagat SGM beta 2 si pana acum sunt multumit de el fisierele divx mu merg dar mp4 merge perfect iar bateria peste 2 zile tine sper sa ramana asa

10. [translate]    #10
    Senior Member

Eu ma tin bine mai nou cu CM 8.4 si pixie07. Bateria tine (din nou!) cam doua zile, insa am observat ca Wi-Fi-ul face draining cel mai urat. De asemenea, am dezinstalat si Yahoo! Messenger si se pare ca in sfarsit am un telefon utilizabil ). Deci recomandarea mea ar fi CM 8.4 si pixie07.
    No brain farts!

Devices:
    Samsung Galaxy Lite Spica I5700 - CyanogenMod 7.1
    Samsung Wave S8500 - Android FroYo 2.2.1 (from Samsung Galaxy S)/ Bada OS 1.2 (S8500XEKC1)

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks