Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: Android 2.3 și kernel .32

1. [translate]    #21
    Junior Member

Quote Originally Posted by snyko_man View Post
    ar mai fi o problema minora acum...claritatea e mai slabutza, aud tare persoana cu care vorbesc in schimb nu se mai aude asa clar.... se poate rezolva si asta cumva?
    Nu, din pacate asta nu poate fi modificat

@alex: este adevarat, dar nu este singurul lucru de care ai nevoie, la fel cum a zis si bboylalu... Oricum este foarte greu sa-l brick-uiesti atata timp cat respecti tutorialele astea... si eu am peste 30 de flash-uri si tot felul de combinatii posibile + upgrade-uri la firmware si kernele... nu am avut probleme pana acum... vezi si: Deblocare sitem Boot -unlock (UNBRICK) SAMSUNG I5700 Spica

2. [translate]    #22
    Junior Member

da intradevar e greu sa brick-uiesti telefonul daca urmaresti tutorialele exact... eu il flashuiesc cam din doua in doua saptamani, am incercat toate kernerurile posibile si toate romurile si nu am avut nici o problema de genul..... cel mai periculos ar fi cand schimbi bootlogo-ul, daca nu ai grija la marimea imaginii, personal mi-a fost frica sa incerc fisier mai mare de 148 kb, dar poana in aceasta valoare, de asemenea, nu am avut nici o problema.... si acum o intrebare, sunt tare curios daca stie cineva un program cu care pot sa imi fac propriul ROM, am inteles k este unul disponibil (nu trebuie sa sti programare) dar ar fi doar pt HTC.... nu mai stiu cum se numeste, am dat peste el din greseala si am uitat... era pe la primele verisuni atunci si ziceau k in urmatoarele updateuri este posibil sa mearga si pt spica.... daca stie cineva cum se numeste si daca intradevar il putem folosi as fi foarte recunoscator

3. [translate]    #23
    Junior Member

mi espica se me desconecto a medio flasheo de android 2.1 con odin hoy no enciende ni en recovery no downlod ni nada esta totalmente muerto ayu porfa!

4. [translate]    #24
    Senior Member

Un mic update: sunt pe 2.3 de vreo săptămână și merge acceptabil. Am mai avut câteva SoDuri sau restarturi dar nu prea dese. Singura problemă care persistă e GOSMS care își dă FC de fiecare dată când încerc să o accesez. Am vorbit și cu banjo (YONIP kernel) și a zis că s-ar putea să compileze ultima versiune de kernel pentru gingerbread și să îmi dea să testez. Dacă reușesc asta o să revin cu impresii
    CyanogenMod 7 proud user!
    Code:
    $ su
    # echo ro.HOME_APP_ADJ=1 >> /data/local.prop

5. [translate]    #25
    Junior Member

Eu unu in seara asta am instalat 2.3 si e o diferenta extraordinar de mare .... Telefonul se misca de 16 ori mai bine !
    O sa plng un pic dupa camera , dar asta este !

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks