Și la voi se vede un dreptunghi unde ar trebui să fie un ț? De ce? Există vreo rezolvare?
(scuze că am făcut topic nou dar pe polonezi nu prea pot să îi întreb de ț-ul nostru și noi nu avem secțiune de întrebări generale)
Și la voi se vede un dreptunghi unde ar trebui să fie un ț? De ce? Există vreo rezolvare?
(scuze că am făcut topic nou dar pe polonezi nu prea pot să îi întreb de ț-ul nostru și noi nu avem secțiune de întrebări generale)
Da, se pare că răspunsul era destul de obvious. Din câte am văzut google nu a făcut și un ț în droid sans. Rezolvarea e să folosim un alt font care are acest caracter, de exemplu Tahoma! Uitați și pachetul cu Tahoma. Recovery > Apply any zip > confirmați.
Font.zip
Bineînțeles, nu sunt responsabil dacă vi se brickuiește telefonul. Eu am testat acum 5 minute și merge totul perfect!
Edit: acum ar mai fi intrebarea cum să avem diacritice cu virgulă în tastatură dar cred că deja vreau prea multe...
Heheee, mi-e teama ca da), eu m-am lasat demult
. Am incercat sa modific apk-ul, dar nu pot sa ii fac signing in nici un fel, si nici nu m-am complicat prea mult sincer
). Vezi ca e Romanian keyboard in market, insa e cu sedile turcesti, nu cu diacritice romanesti. Still, se intelege
.
No brain farts!
Devices:
Samsung Galaxy Lite Spica I5700 - CyanogenMod 7.1
Samsung Wave S8500 - Android FroYo 2.2.1 (from Samsung Galaxy S)/ Bada OS 1.2 (S8500XEKC1)
eu nu inteleg cum poti sa iti ti telefonul in Romana cand aproape tot meniul telefonului chiar cu limba Romana selectata este tot in engleza ,
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks