Page 257 of 257 FirstFirst ... 157207247255256257
Results 2,561 to 2,562 of 2562

Thread: [2011-03-12] QbaninMOD - Eclair Edition

777
  1. [translate]    #2561
    Junior Member

Zastanawiam się czy można użyć Twoich modów (z naciskiem na kernel) z ROMem UltimateFrozenSpicaclair v2.0?
    Po kolejnej próbie przejścia na 2.2 dochodzę do wniosku, że 2.1 z Twoimi modami chodzi moim zdaniem najszybciej i jest najbardziej stabilny, choć zdarza się problem z balansem bieli w aplikacji aparatu.

Wróciłem do Samdroida 1.3.1 ale po wgraniu Twojego kernela 254 nie działa komenda "remount rw", przy czym wcześniej wszystko ładnie działało...
    System/data/cache na ext2...
    Last edited by zajac_skacze; 10-22-2011 at 09:13 PM.

2. [translate]    #2562
    Junior Member

Witam, Qbanin, bardzo podobała mi się Twoja praca, ale po paru miesiącach używania CyanogenMod Version 6.1.1-Spica-alpha8.4+Yonip+Qbanin telefon zaczął mi tak niemiłosiernie mulić (np gdy ktoś dzwonił odblokowanie telefonu trwało czasami nawet 2 minuty) że niedawno postanowiłem wgrać nowy soft, zdecydowałem się na SamdroidMod Version 2.2.2 (obecnie pobieram z kuchni stąd), ale ciągle wpadam w bootloopa, nie ważne co wgram i jak. Czy jest stabilna wersja Qbanina na Froyo? Co robię nie tak? Które pliki właściwie trzeba wgrywać z Twojej strony i w jakiej kolejności? Chcę mieć jakiegoś dobrego Andka 2.2, z działającymi rzeczami, który nie umarł śmiercią naturalną, nie musi to być Samdroid i na którym koniecznie działa Twój switcher, bo nie wyobrażam sobie życia bez niego (nie po to kupiłem 16 GB kartę). Z góry dziekuję za pomoc i sugestie...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks