Page 41 of 41 FirstFirst ... 31394041
Results 401 to 408 of 408

Thread: [2011-03-17] QbaninMOD - Froyo Edition

777
  1. [translate]    #401
    Member

Jaki jest najlepszy sposób na przeniesienie app, dalvik i DATA na sd-ext | uzywam SGM-froyo-BETA2.1_UpdatePack_v4.8
    Po wgraniu QbaninMOD_Froyo-0.2.2 system wisi na bootlogo. Wgralem samo 04apps2sd z tej paczki i switcherem zaznaczylem co ma przeniesc ale dane dalej sa zapisywane w data w telefonie.

2. [translate]    #402
    Moderator madoreq's Avatar

@Pinki z tego co wiem to dla sgm jest inny qbanin : http://forum.samdroid.net/attachment...tion-qbaninmod

3. [translate]    #403
    Junior Member

potrzebuje posta bo nie sciagne .

4. [translate]    #404
    Moderator madoreq's Avatar

@up Jakiego posta potrzebujesz do ściągnięcia?

5. [translate]    #405
    Senior Member

Quote Originally Posted by Pinki View Post
    Po wgraniu QbaninMOD_Froyo-0.2.2 system wisi na bootlogo.
    Poszukaj gotowej paczki (na pewno była umieszczona, ale nie pamiętam gdzie) albo usuń pliki DVM z paczki- nie są kompatybilne z SGM
    Code:
    setprop persist.world.domination 1

6. [translate]    #406
    Member

Wrzuciłem Spicagenmod-Froyo w postaci ugotowanej paczuszki z kuchnii Maclawa. W recovery zrobiłem też partycje 512/128. W opcjach Spicagenmod zaznaczyłem możliwość przenoszenia aplikacji, a w Qbanin Switcher zaznaczyłem app i data. Jednak z jakiegoś powodu nie instalują się na mojej karcie pamięci żadne aplikacje, wszystko ląduje w pamięci. W zarządzaniu aplikacjami aktywna jest opcja przenieś na sd. Jeśli po zainstalowaniu appki dam przenieś na sd to się zachowa, w przeciwnym razie znika. Może macie pomysł, gdzie tkwi problem?

Druga sprawa to swap. Niby zrobiony a w terminalu same zera. Po daniu komendy swapon /dev/block/mmcblk0p3 nagle zaskakuje i pojawia się po free. Jednak po zrebotowaniu spicy wszystko wraca do początku. Nie reaguje też przełącznik swap w Qbanin Switcher. Czy ktoś zna rozwiązanie?

Sprawa rozwiązana.
    Wrzucenie jeszcze raz paczki z modem (pomimo, że był w kuchnii) rozwiązało wszystkie problemy.
    Last edited by Kommar; 07-19-2011 at 04:15 PM.

7. [translate]    #407
    Junior Member

Witam, Qbanin, bardzo podobała mi się Twoja praca, ale po paru miesiącach używania CyanogenMod Version 6.1.1-Spica-alpha8.4+Yonip+Qbanin telefon zaczął mi tak niemiłosiernie mulić (np gdy ktoś dzwonił odblokowanie telefonu trwało czasami nawet 2 minuty) że niedawno postanowiłem wgrać nowy soft, zdecydowałem się na SamdroidMod Version 2.2.2 (obecnie pobieram z kuchni stąd), ale ciągle wpadam w bootloopa, nie ważne co wgram i jak. Czy jest stabilna wersja Qbanina na Froyo? Co robię nie tak? Które pliki właściwie trzeba wgrywać z Twojej strony i w jakiej kolejności? Chcę mieć jakiegoś dobrego Andka 2.2, z działającymi rzeczami, który nie umarł śmiercią naturalną, nie musi to być Samdroid i na którym koniecznie działa Twój switcher, bo nie wyobrażam sobie życia bez niego (nie po to kupiłem 16 GB kartę). Z góry dziękuję za pomoc i sugestie...

8. [translate]    #408
    Junior Member

Wgrałem:
    CyanogenMod-6.1.1-Spica-alpha8.4 + qbanin_kernel_froyo-3 + QbaninMOD_Froyo-0.2.2

Ale nie pasuje mi sterownik dotyku, chciałbym mieć Gabriel-LG MT2.4 ,czy wystarczy wgrać packę z tego tematu?

Z góry dziękuje za odpowiedz.
    Sorry, use google translate.

Page 41 of 41 FirstFirst ... 31394041

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks