Witam
mam pytanko czy jak mam wszystko na ext 2 i kernel bazujacy na 2.6.32.9 moge bez problemu przez odina wgrac org soft 2.1 zeby jej nie uceglic?
dzieki za odp
Witam
mam pytanko czy jak mam wszystko na ext 2 i kernel bazujacy na 2.6.32.9 moge bez problemu przez odina wgrac org soft 2.1 zeby jej nie uceglic?
dzieki za odp
Last edited by jankomuz; 09-02-2011 at 03:14 PM.
My projects:
SGM-froyo-BETA_2.1-NextGeneration
CyanogenMod-6.1.1-Spica-a8.4-NextGeneration
SpicagenMod alpha_b2 - Cartoon 3.0
Sidedown LockScreen Unlock
Easy Theming & Moving apps
Jeans MIUI - Modded Theme for NextGeneration MOD
If You like my job, can You buy me donated Coffee?
Raczej możesz jeśli wszystko poprawnie ustawisz w odinie. Ja tak robiłem z NextGenem i hp v11 all na ext2 i wszystko wporzadku sie wgralo. Myślę, że nic sie nie stanie
@jankomuz, myślę, że kolega chce przywrócić system do czystego, aby pozbyć się problemu z bootloopem![]()
Last edited by madoreq; 09-02-2011 at 03:15 PM.
My projects:
SGM-froyo-BETA_2.1-NextGeneration
CyanogenMod-6.1.1-Spica-a8.4-NextGeneration
SpicagenMod alpha_b2 - Cartoon 3.0
Sidedown LockScreen Unlock
Easy Theming & Moving apps
Jeans MIUI - Modded Theme for NextGeneration MOD
If You like my job, can You buy me donated Coffee?
@jankomuz, z tego co wiem, do instalowania HP nie jest potrzebny wipe , bo skrypt instalujący wykonuje go aż 2 razy. Na początku i na końcu. Bootloop mógł być spowodowany też wgraniem thema nie dla NextGena tylko innego ROM'u. Może niech się autor wypowie.
Witam wiec tak od zawsze uzywam modow od @jankomuz i uwazam je za najlepsze dla spicy nigdy z nimi nie mialem problemow, wgralem theme TRANSPA THEME (SGM NextGen) mialem kernel hp 12. Wgralem hp 13 zgodnie z opisem i wyskoczyl mi bootloop. Chce go poprostu usunac.
ok juz mam roota 2.02 na andku 1,5. jak chce odrazu wgrac przez odina 2.1 wyskakuje mi tel z wykrzyknikiem, wiec wrocilem do normalej drogi opisanej na forum tylko mam problem z tymi punktami bo wiki nie chce sie otworzyc
Pobierz i zainstaluj SDK wg poradnika Instalacja SDK – Wiki.android.com.pl pomijając punkty 4, 5 i 6
dalej powinienem sobie chyba poradzic. Chyba ze istnieje droga na skroty.
Dzieki za odp.
Dalem radejuz mam najnowszy mod jankomuz
![]()
Last edited by lages; 09-03-2011 at 03:26 PM.
Ja tam wole mody voku i kernel yonipa![]()
Best Quadrant : 741
Best LinPack : 9.600
Spicagen Mod 2.1 + X v6.3 + YONIP_V_Final_VB~ 24Bpp +all in ext2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks