Tak..Też mam JD1. I mnie dziala Aero
Tak..Też mam JD1. I mnie dziala Aero
My DeviantArt
http://hpolski010.deviantart.com/
Przeleciałem całe miasto i nic. Przeszedłem wzdłuż i wszerz i z operatorów są tylko ci 4. Różne kombinacje, wyszukiwanie inną kartą sim(heyah) daje tych samych operatorów. Wchodzę w internet i nie działa. Edycja: No dobra póki co nie ma sensu bawić się w ten temat. Skoro nie ma go na ręcznej liście to się tego nie przeskoczy. Póki się to samo nie naprawi albo nie znajdę drugiego urządzenia do sprawdzenia albo nie pojadę do innego miasta to pozostaje gdybanie. Jak się coś zmieni to dam znać.
Last edited by Derson5; 12-23-2011 at 05:15 PM.
Zadam głupie pytanie jesteś pewien że w twoim mieście jest jaki kolwiek nadajnik aero2?
Według mapy zasiegu w moim mieście "powinien" być zasięg. Przyznam że żadnego z bliska nie widziałem no ale... Ogólnie problemu nie powinno być ;p No póki co czekam, a jak nadaży się okazja to przejade się do innego miasta/ znajdę inny telefon/modem, to się okaże.
Musisz mieć w telefonie włączoną opcję sieci 3G. Inaczej telefon w ogóle nie zobaczy sieci, bo działa tylko w paśmie UMTS 900.
Mam zaznaczony przesył danych, odznaczony mam tryb tylko 2g. W takim razie jak włączyć 3g? Jaka to opcja?
Łopatologicznie myśląc musisz mieć odznaczone "tylko 2G"
Can't post this where I want to so I put it here. Long live Poland!
ICS on VM Samsung Intercept(please don't get too excited!)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks