przed chwilą wgrałem v0.1.8 i aparat faktycznie działa tak jak powinienmoja spica nie wywaliła się na plecy jak ostatnio
szybkość działania systemu również ok
więc trochę dłużej zabawię z frankenem
spróbujemy go oswoić
![]()
przed chwilą wgrałem v0.1.8 i aparat faktycznie działa tak jak powinienmoja spica nie wywaliła się na plecy jak ostatnio
szybkość działania systemu również ok
więc trochę dłużej zabawię z frankenem
spróbujemy go oswoić
![]()
u mnie nie ma żadnej różnicy w aparacie, na podglądzie wszystko rozmazane i przyciemnione, po zrobieniu zdjęcia jest ok, testowałem na cam360 i systemowym aparacie
Do licha. Do tej pory myślałem że problem SOD dotyczy jedynie modów z antkiem 2.2. Ale widzę że tak nie jestW ostatnim czasie dotknęły mnie dwa takie przypadki. Drugi z nich (dziś rano) skończył się "factory resetem"
Na Qbaninie nigdy mnie takie coś nie spotkało. Wrzucę więc póki co jego kernel 254. Szkoda mi bo uważam że Twój Franken chodził płynniej...
Darth - czy we Frankenie w recovery działa opcja Advanced->Fix permissions? Bo wydaje mi się że niestety nie![]()
Nie grzebałem aż tak głęboko w recovery, wszystko powinno działać jak u Xmistera
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
Code:setprop persist.world.domination 1
Hmm... u mnie na najnowszym Frankenie regularne na jednej Spicy samoistne rebooty codziennie, na drugiej tego problemu nie zauważyłem. Na tej "dobrej" mam wgrane all2sd i swap qbanina, na tej co jest coś nie tak tylko app2sd z kuchni, zestaw apków podobny więc dużych różnic nie ma, na qbaninie rebootów nie zauważyłem, czy to może być wina Franka?
Samsung GT-i5700 Galaxy Spica Pure White + Kingston 4GB SDHC class 4.
Thanks for all SpicaDevs. Sorry for my english.
Ja mam frankena i zwykle apss2sd do tego settings qbanina i reboot przytrafił mi sie raz. Póki co działa wszystko tak jak należy
Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
może takie pytanie nie do końca na temat. Czy aby korzystać z dynamic audio buffer muszę za każdym razem przechodzić do recovery?? Czy jest może jakaś aplikacja do zmian wartości?? albo terminal?
no tak... mój błąd. Czytałem o tym kiedyś a teraz mi z głowy wyleciało. Dzięki
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks