Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 60
Like Tree3Likes

Thread: IceCream Sandwich

1. [translate]    #31
    Senior Member

To super zajebisty jesteś że masz 3 telefony idź poszpanuj przed dziewczynami z pzdzina dolnego bo tam twoje miejsce.
    chyba miał na myśli trzy posty

2. [translate]    #32
    Junior Member

zamiast bezsensownie kłapać wspomóżmy Tomka własnym czasem , a ci co potrafią cokolwiek zrobić niech to robią

3. [translate]    #33
    Senior Member

ja dodam od siebie że takie narzekanie na prace developerów jest bez sensu, robią to za darmo a jeśli w jakimś wypadku nie, to nikt nie karze ci płacić i korzystać z ich pracy, tyle.

Taki hejting negatywnych opini też nie ma sensu, forum służy również do tego aby wyrazić swoje niezadowolenie, no ale nie widziałem jak do tąd uargumentowanej, sensownej wypowiedzi krytykującej np. tomka.
    Deviant MyColorScreen<= my homescreens etc.
    SGM v2.1 | yonip .32 final | all2ext2 |

Quote Originally Posted by Kalén View Post
    just stop creating this atmosphere aand lets wait all toghether the new kernel in peace just being happy and walking throu the rainbows and you know, singing with animals etc

4. [translate]    #34
    Member

Quote Originally Posted by KOala888 View Post
    ja dodam od siebie że takie narzekanie na prace developerów jest bez sensu, robią to za darmo a jeśli w jakimś wypadku nie, to nikt nie karze ci płacić i korzystać z ich pracy, tyle.

Taki hejting negatywnych opini też nie ma sensu, forum służy również do tego aby wyrazić swoje niezadowolenie, no ale nie widziałem jak do tąd uargumentowanej, sensownej wypowiedzi krytykującej np. tomka.
    Ależ ja się z toba zgodzę i jak najbardziej popieram otwartość forum ALE zauważ na różnice miedzy topic'em wersji anglieskiej a tej tutaj (pomijam już android.com.pl) Na anglojęzycznej jak się trafi noob czy nawet idiota to sie chociaż spyta mnie lub bardziej z sensem a tutaj to się jeszcze rzucają !

I demokracja demokracją ale ja sobie nie życzę żeby ludzie którzy nie posiadają ŻĄDNYCH argumentów, wychowania, jakiegoś sensowego toku rozumowania czy śladu sensownej myśli w swojej wypowiedzi, przychodzili i robili tu pierdolnik pod tytułem To mi się nie podoba i to a w ogóle to przez to że chcesz być fajny i sie popisać przed profesorem chociaż sam nigdy nie byłem na uczelni to ja nie mam fajnego roma na moim telefonie za 1zl z promocji ale ogólnie jestem taki fajny że mam 3 inne i na nich mam super systemy i zanim to skończysz to ja już będę dawno sobie grał i w ogóle to jest twoja winna a jak się coś będzie zacinało albo piksel będzie nie w tym kolorze to cię opierdole i masz to zrobić na wczoraj.

I ja nie dopuszczę żeby tacy ludzie (możliwe że ci sami co z android.com.pl) do prowadzili to spadku poziomu tego forum a tym bardziej do dyskredytacji, de motywacji czy nawet pseudo szantażu emocjonalnego jedynego człowieka który nie dość że myśli sensownie, zna się na rzeczy i potrafi to jeszcze to ROBI !
    co jest wręcz czymś wielkim bo większość ludzi jest leniwa a programiści w mojej opinii to już chronicznie;D

Wolność, wolnością ale są pewne granice.
    A nie którzy dopóki ich ostro nie opierdolisz to nie zrozumieją i tyle.

5. [translate]    #35
    Senior Member

W tym problem, że jak ich opierdolisz to ich dresiarska mentalność podpowie im by cię zgnoić, bo to bo tamto, bo twoja stara, bo się nie znasz etc etc itp... Byle mieć satysfakcje że komuś się nawrzucało na forum.
    Oczywiście nie mówie tu o wszystkich (zaraz by kolejna woja by była)

A tak poza tym to może koniec offtopów? co Panowie?

PS. wiem że to nie na miejscu(taki głupi żart) ,
    ale jak się inaczej nazywa robienie ROM'a ICS?
    Robienie Lodów
    a jak sie nazywa osoba która robi tego ROM'a?
    Lodziarz
    A jego komputer?
    Lodziarnia

(denny dowcip ale nie mogłem się powstrzymać :])

6. [translate]    #36
    Member

Dla bardziej wkurzająca jest osoba pisząca "z stamtąd". Ilość postów jest dla niektórych adekwatna do poziomu inteligencji i prawdopodobnie wieku. Jaki do jasnej cholery mają związek Palikot i kryzys z pracą Tomka nad spicą? Puknij się w cymbał jeden z drugim, usuńcie konto z tego forum i siejcie propagandę gdzie indziej. Głupi głupiego poprawia, nie zauważając, że sam się pogrąża.. eh.

7. [translate]    #37
    Junior Member

może wrócimy do tematu!? mógłby jakiś moderator wywalić posty niezwiązane z tematem

8. [translate]    #38
    Moderator

Haha, ale się uśmiałem.

Wracając do tematu, jak już wspomniałem, ICS jest raczej eksperymentem i tak jak GB raczej działać nie będzie, chociażby ze względu na ograniczoną ilość RAMu w Spicy (która czasami nawet na GB daje się we znaki) i brak sprzętowego renderowania (przynajmniej na razie), które powoduje, że część z dość skomplikowanych efektów graficznych używanych przez UI działa tak sobie, ze względu na ogólnie dość kiepską wydajność przetwarzania grafiki procesorów bez koprocesora NEON i cache L2.

W tym momencie z wszystkich rzeczy działających na GB, nie działa jeszcze poprawnie mobilny internet i przełączanie trybów USB (jest na stałe tylko w ADB).

Możliwe, że uda się zbackportować kilka rzeczy z ICS do GB, na przykład nowszy framework WiFi i wpa_supplicant, żeby pozbyć się trybu kompatybilności z drivera bcmdhd.
    Last edited by tom3q; 12-03-2011 at 03:07 PM.
    Follow me on twitter.
    My projects: CyanogenMod 7.x Nightly for Spica | Kernel 3.0 | OpenFIMG | Others
    In case of problems with CM7 for Spica: Troubleshooting thread
    Samsung is a registered trademark of Samsung Group, Samsung Electronics and it's listed subsidiaries.
    Views expressed herein are my own and do not necessarily represent the views of my employer.

9. [translate]    #39
    Member

A akceleracje UI? Czy linijka debug.hw.sf= w build.prop odpowiada za akceleracje?

10. [translate]    #40
    Moderator

Quote Originally Posted by Unn113 View Post
    A akceleracje UI? Czy linijka debug.hw.sf= w build.prop odpowiada za akceleracje?
    Akcelerację ma, tak jak na GB, ale tak samo jak na GB jest ona ograniczona do kompozycji (łączenia części ekranu rysowanych przez CPU w całość) i do animacji.

Tak, ta zmienna umożliwia kontrolę akceleracji, przy czym domyślnie jest ona włączona i ta linijka jest zbędna.
    Follow me on twitter.
    My projects: CyanogenMod 7.x Nightly for Spica | Kernel 3.0 | OpenFIMG | Others
    In case of problems with CM7 for Spica: Troubleshooting thread
    Samsung is a registered trademark of Samsung Group, Samsung Electronics and it's listed subsidiaries.
    Views expressed herein are my own and do not necessarily represent the views of my employer.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks