Nie mogę nic zainstalować z marketu. Pobieranie się rozpoczyna i od razu przerywa. Wgrałem przez recovery andka 2.2 w miejsce kuchni ale dalej to samo. Co mam zrobić? Może uszkodził się system plików i muszę wgrać firmware przez Odina?
Nie mogę nic zainstalować z marketu. Pobieranie się rozpoczyna i od razu przerywa. Wgrałem przez recovery andka 2.2 w miejsce kuchni ale dalej to samo. Co mam zrobić? Może uszkodził się system plików i muszę wgrać firmware przez Odina?
Jeśli wgrałeś alphe 7 to ona ma problemy z marketem. To przez cyana w wersji RC1 - jakiś tam błąd ma. Już to naprawili trzeba tylko poczekać aż criminal wrzuci poprawkę
http://www.youtube.com/user/fatino1234 <<< My channel with Spica stuff (like games, experimental things)
W ostatnim tygodniu są jakieś problemy z marketem jadę na 2.1 i też mam tego typu objawy nie zawsze ale dość często.
Z tego co się orientuję (przeczytane gdzieś na necie, nie pamiętam niestety źródła), google implementuje wsparcie dla paypal'a do marketu i stąd prawdopodobnie problemy z jego działaniem, miejmy nadzieję, że szybko miną.
Czy da się jakoś ręcznie zaktualizowac aplikacje marketu?
Wysłano z mojego GT-I5700 przy użyciu Tapatalk
@ak.kwlsk - Niestety nie da się. Możesz jedynie pobrać .apk z Internetu - jeśli taków znajdziesz - i zainstalować z poziomu telefonu.
Źródło: Problemy z Android Market: AndroidOriginally Posted by androidal.pl
U mnie wieczorem nic nie chce się ściągać ale rano i popołudniu pomyka normalnie
Poprzednio miałem samego root'a i po autoaktualizacji marketu miałem z nim same kłopoty.
Ściąganie startowało dopiero po wielokrotnych próbach. Niedawno zainstalowałem wreszcie
kuchnię Leshaka i dołożyłem FE9b1, i teraz mam stary market, który się nie chce sam
zaktualizować, a ja mu jestem za to wdzięcznybo śmiga aż miło
. Zero problemów.
Jedyna niedogodność to brak funkcji "aktualizuj wszystko", ale wolę to niż niedziałający market.
Ale co tu do tego ma "stary" market? Ja mam stary i też mam problemy opisywane w tym temacie.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks