Tablet 7,2 1,1 GHZ! Android 2.2 + APLIKACJE. 3G (1828808432) - Aukcje internetowe Allegro Moi drodzy przyjaciele co wy na to gdyż mój drogi kolega skusił się na ten tablet firmy DoctorX
Opicie , relacje ?
Tablet 7,2 1,1 GHZ! Android 2.2 + APLIKACJE. 3G (1828808432) - Aukcje internetowe Allegro Moi drodzy przyjaciele co wy na to gdyż mój drogi kolega skusił się na ten tablet firmy DoctorX
Opicie , relacje ?
Last edited by FLashekrefresh; 11-11-2011 at 12:17 AM.
Drogi przyjacielu!
Takiego g##na to bym za darmo nie wziął
Czytając opis tego bubla miałem ochotę walnąć głowa o ścianę najeżona kolcami.
Chciałbym np wiedzieć co autor miał na myśli pisząc "dołączone na płytce", "na płytce" etc... To ten tablety jest na płytce? I co to jest TFTHD 800X480 przy 7 calach? Bo wvga to ma daleko do hd, a jakość ekranu to też nie HD...
Last edited by Akinaro; 11-10-2011 at 11:01 PM.
Kolega się ucieszy . Piszcie dalej...
Bardzo się ucieszę gdy się bęzie chwalić![]()
Last edited by FLashekrefresh; 11-10-2011 at 11:48 PM.
co tu chwalic, to jakiś szrot, a opis zrobiony dla naiwnych, nieobeznanych ludzi, takie nabijanie w butelkę.
no i tyle ramu co spica, pozdro![]()
Dziękuję , teraz bęę miał niezbite dowody że jest noc-endowym układem scalonym z dodatkami.
Jednakże proszę o więcej argumentów , bardzo się przydadzą ,moi drodzy przyjaciele![]()
1,1 Ghz ARMv6... 0,6Ghz ARMv7 zje to urządzonko, poza tym nie wiemy co z resztą układu (poza procesorem), VIA jakoś ogólnie nie robi najwydajniejszych układów, wsparcie kodeków różnych jest ale z jakim bitratem w jakich rozdzielczościach - who knows? Za tą cenę lepiej starego małego używanego laptopa znaleźć ze sprawną baterią![]()
Trzeba niestety zdać sobie sprawę z tego, iż w tej cenie nie dostanie się żadnego dobrego tabletu (no może jakiś stary z normalnym windowsem jeszcze z epoki przed ipadowej).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks