Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 155

Thread: Hajdemo Srbi :) (ili exYU)

1. [translate]    #41
    Senior Member

Quote Originally Posted by stojshic View Post
    Da skinesh default, idi u Settings -> Applications, tamo nadji LaucnerPro, i idi na dugme Clear Defaults. Posle toga samo klikni dugme Home, i pitace te koji cesh launcher da koristish...
    I to sam probao, ali ne sljaka i naravno kada restartujem telefon sve mi se vrati kao da nista nisam podesavao u telefonu. sada cu da probam da instaliram cm 8.4 nextgeneration, pa da vidim da li je on bolji. hvala u svakom slucaju na pomoci.

2. [translate]    #42
    Senior Member

Quote Originally Posted by stojshic View Post
    Jel koristio neko swype sa srpskim jezikom unutra? Josh po mogucstvu bez č, š, vec sa c i s umesto toga? Ja sam jednom prilikom naleteo na takvu instalaciju, i od onda je ponovo trazim, ali nikako da nabasam na nju (beshe negde na XDA...).
    tesko da ces naci sada swype jer svim starim verzijama je istekla licenca a u najnovijoj su promenili nesto u kodu i ima nekih dodatnih fajlova pa se ne moze ubaciti srpski..pokusao sam par puta i ne radi...inace swype je izbacio srpski iz jezickog paketa...

3. [translate]    #43
    Moderator

I ja sam se dugo borio sa verzijama Swypea... novijima licenca stalno ističe a u staroj verziji nema srpskog...
    1.60 verzija ima hrvatski i ne ističe pa može da posluži a i reči mogu da se dodaju pa možete da ga naučite srpski vrlo brzo.
    Međutim...
    Juče mi jedan prijatelj preporuči SlideIT... isti princip kao Svajp a ima i srpski i to i ћирилицу i latinicu
    Probao sam ga sa engleskim i radi fantastično. Srpsku latinicu i ćirilicu skidate sa marketa (ja čekam da dođem kući na wireless pa skidam i probam)

Dakle, batalite svajpovanje, slajdujte!
    Want working bluetooth headset, hardware played DivX, journalised EXT4 for DATA, stability and speed, 3D driver, GPS fix, libsqlFIX ... ?

4. [translate]    #44
    Senior Member

Jel bolji Swype ili SlideIT?

Ja koristim SlideIT i fantastičan je. Nisam probao Swype.

5. [translate]    #45
    Moderator

nemoj ni da probaš...
    Want working bluetooth headset, hardware played DivX, journalised EXT4 for DATA, stability and speed, 3D driver, GPS fix, libsqlFIX ... ?

6. [translate]    #46
    Senior Member

Mislim da srpski SlideIT ima na tastaturi i ŠĐČĆ (dodatna dugmad...), pa da sam ga zbog toga batalio, ali provericu josh jednom...
    Google Nexus S

My Dropbox

7. [translate]    #47
    Senior Member

Dobar j SlideIT.Po meni cak bolji od Swype-a

8. [translate]    #48
    Junior Member

Поздрав за Вучинца,бестбоја(ако је тУ)нтцхбл мотомана и остале

9. [translate]    #49
    Junior Member

slideit 3.2 je ludnica
    samo sa marketa skinete srpski
    google je vas najbolji prijatelj

SlideIT Keyboard 3.2 by CyberAndroid
    ...
    Last edited by freedom; 04-19-2011 at 10:44 PM. Reason: Nema potrebe za kopiranjem sadrzaja cele stranice o SlideIt-u

10. [translate]    #50
    Moderator

Evo posle nekog vremena korišćenja SlideIt-a moram priznati da je dobar program... mada rečnik mu i nije baš najbogatiji... nedostaje dosta običnih, svakodnevnih reči.
    Zbog ŠĐČĆŽ tastatura je zbijenija pa često dođe do grešaka ali navikne se čovek.
    Lepe opcije su i skraćenice i grafiti...
    Ipak moram da priznam da je Swype nekako profesionalniji i rečnik mu je kompletniji. Na žalost srpski ćemo teško više videti u beta izdanjima tako da...
    Ja ih za sada držim oba na telefonu... i Swype 1.60 i SlideIt

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------

Quote Originally Posted by FXGT View Post
    google je vas najbolji prijatelj
    a ako u google upišete "mobilism" naći ćete još boljeg prijatelja

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks