I ja sam se dugo borio sa verzijama Swypea... novijima licenca stalno ističe a u staroj verziji nema srpskog...
1.60 verzija ima hrvatski i ne ističe pa može da posluži a i reči mogu da se dodaju pa možete da ga naučite srpski vrlo brzo.
Međutim...
Juče mi jedan prijatelj preporuči SlideIT... isti princip kao Svajp a ima i srpski i to i ћирилицу i latinicu
Probao sam ga sa engleskim i radi fantastično. Srpsku latinicu i ćirilicu skidate sa marketa (ja čekam da dođem kući na wireless pa skidam i probam)
Dakle, batalite svajpovanje, slajdujte!
Want working bluetooth headset, hardware played DivX, journalised EXT4 for DATA, stability and speed, 3D driver, GPS fix, libsqlFIX ... ?
Jel bolji Swype ili SlideIT?
Ja koristim SlideIT i fantastičan je. Nisam probao Swype.
nemoj ni da probaš...![]()
Want working bluetooth headset, hardware played DivX, journalised EXT4 for DATA, stability and speed, 3D driver, GPS fix, libsqlFIX ... ?
Mislim da srpski SlideIT ima na tastaturi i ŠĐČĆ (dodatna dugmad...), pa da sam ga zbog toga batalio, ali provericu josh jednom...
Dobar j SlideIT.Po meni cak bolji od Swype-a
Поздрав за Вучинца,бестбоја(ако је тУ)нтцхбл мотомана и остале
slideit 3.2 je ludnica
samo sa marketa skinete srpski
google je vas najbolji prijatelj
SlideIT Keyboard 3.2 by CyberAndroid
...
Last edited by freedom; 04-19-2011 at 10:44 PM. Reason: Nema potrebe za kopiranjem sadrzaja cele stranice o SlideIt-u
Evo posle nekog vremena korišćenja SlideIt-a moram priznati da je dobar program... mada rečnik mu i nije baš najbogatiji... nedostaje dosta običnih, svakodnevnih reči.
Zbog ŠĐČĆŽ tastatura je zbijenija pa često dođe do grešaka ali navikne se čovek.
Lepe opcije su i skraćenice i grafiti...
Ipak moram da priznam da je Swype nekako profesionalniji i rečnik mu je kompletniji. Na žalost srpski ćemo teško više videti u beta izdanjima tako da...
Ja ih za sada držim oba na telefonu... i Swype 1.60 i SlideIt
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
a ako u google upišete "mobilism" naći ćete još boljeg prijatelja![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks