sta koristis za slanje poruka?default sms ili neki drugi program?
sta se desi kad nece da posalje?zamrzne se ili sta...
sta koristis za slanje poruka?default sms ili neki drugi program?
sta se desi kad nece da posalje?zamrzne se ili sta...
koristio sam i njegovu aplikaciju i go sms i Handcent sms, kada pošaljem sms samo piše SMS Pending. Broj servisnog centra je prazan kada ukucam *#*#4636#*#* a ako pokušam da unesem VIP SMSC +381 61 0401. neće da prihvati već samo izbaci UPDATE ERROR
strange.moguce je da je do vip-a
mozda jos neko ko je na vip mrezi ima slican problem..ja sam na mts-u i nisam imao takav problem
kao da ti ne prihvata ili ne moze da nadje sms centar za slanje...
Probao sam i sa MTS karticom i isto se dešavajednostavno nema broj servisnog centra, mada i kada sve radi kako treba broj servisnog centra je nedefinisan.
Evo sad je proradio SMS, stigle su sve poruke poslate danas u par sekundi. Do sledećeg puta....
Last edited by nenad_kg; 06-17-2011 at 11:30 PM.
da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje:
koji file manager mogu da upotrebim da vidim ext2 na sd kartici?
hteo bi da napravim veci swap ali da ne izgubim podatke u ext2.
hvala.
Last edited by wucinac; 06-18-2011 at 06:30 PM.
Ljudi nabacio oficijelni elair i nema sanse da dodam fejsbuk account da pokupim slike kontakta, idem add account, i nista se ne desava. Sta da radim?
Froyo bez problema pokupi slike sa fejsa.
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
Da li jos neko ima problem da nece da prepozna telefon preko USB-a? Retki su momenti kada ga prepozna...ali redovno pokazuje da se telefon puni...
Neko resenje? Savet?
Ako je od znacaja, imam froyo u telefonu i xp na racunaru...
instaliraj samsung drajvere ponovo
ako ti tako pokaze opet izvadi usb kabl pa ustekaj ponovo ..onda ga prepozna...imao sam taj problem sa Yonip 20 ili koji vec sada na 22 je sve ok
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks