Results 1 to 10 of 10

Thread: Prodajem i5700

1. [translate]    #1
    Senior Member

Default Prodajem i5700

Prodajem Spicu.Jos je pod garancijom do 02.09.2011.Cena 11000 din.
    ide punjac,usb kabal,kartica od 2gb,slusalice (ali nokia,izbubio sam samsungove).Ekran bez ogrebotina i sl.

Ko voli nek izvoli

Preuzimanje licno,kurirske sluzbe i sl

2. [translate]    #2
    Senior Member

Koliko je to u EUR?

3. [translate]    #3
    Senior Member

110e

4. [translate]    #4
    Moderator

Ne bih da te razočaravam, ali po prodavnicama ima da se nađe za 130-140€
    Nažalost cene brzo padaju, čim izađu noviji modeli. A Spica nam je davno bila aktuelna.
    Want working bluetooth headset, hardware played DivX, journalised EXT4 for DATA, stability and speed, 3D driver, GPS fix, libsqlFIX ... ?

5. [translate]    #5
    Senior Member

malo puno trazis, ja sam je pre skoro godinu dana platio 130 eura, a sada se nova krece toliko.ako dobijes 90eura, pevaj. a sto onaj model i7500 drzi cenu od skoro 400eura??? skoro je isti kao spica ali po meni losiji???

6. [translate]    #6
    Senior Member

ne moze da se nadje u prodavnicama a dobar je telefon za tu lovu
    ispod 100e ga nebih dao..korisiticu ga kao drugi fon ako ne prodam.Btw Spica je igracka u odnosu na HTC Desire S koji trenutno koristim...smucilo mi se foliranje i lazne nade ovih tkz dvelopera ovde.Fuckem all
    Last edited by Android108; 07-19-2011 at 10:10 AM.

7. [translate]    #7
    Senior Member

verovatno jeste, mator je ovo tel. a do sada je izaslo mnogo novijih android telefona sa boljim procesorom, vise memorije,...mada i sada telefoni koji izlaze imaju isti procesor kao spica, manje ram i rom memorije,...tako da je spica jos u igri, samo da ovi developer-i naprave neki stabilniji rom (2.2, 2.3)

8. [translate]    #8
    Senior Member

probao sam par custom romova na htc desire s i stvarno su dobri...ali telefon je po defaultu toliko dobar da custom rom i ne treba a htc regularno radi update koji se mogu skinuti u telefon tako da samo root treba ..da ne pricam da vrti zadnji GB.
    ...mislim da je 2.2 plafon za spicu.Bas me zanima sta ce ovaj poljak da uradi jer je uzeo brdo gadgeta za budzenje kernela i sl...

9. [translate]    #9
    Junior Member

za ono zasta ljudi koriste najvise telefon,spica im je najbolje resenje,mozda i onaj ajde da kazemo lg od 150 eura,ovo ostalo je foliranje,ne generalizujem ali 90% slucajeva kupuju da bi imali samsung S 2 ili slicno,a onda im vidis telefon u njemy 15 aplikacija koje odlicno rade i na spici,sto bi ja sad prodavao spicu zbog par millisekunde brzeg odziva,ili rama ili besne igrice koje ne igram.Dao 300 eura za nov telefon,za godinu dana i manje i on ce biti u istom polozaju kao sad spica,i tako u krug,dok ti ne izcede krv.Dok se nesto nedaj boze desi,vozim spicu i to je to.

10. [translate]    #10
    Senior Member

I ja razmishljam da prodam spicu za oko 100e, bez tih para se uopshte ne isplati, i da ugasim sa tim parama rachun u MT:S-u, i onda potpishem novi ugovor i uzmem LG 2X... To mi je neki plan, ponudu od 100e imam, i sad samo chekam josh par dana da se josh razmislim, mada mislim da cu uraditi tako, mislim da je to najbolja solucija...
    Google Nexus S

My Dropbox

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks