Page 1 of 11 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 101

Thread: Ultimate (Frozen) Spicaclair diskusija

1. [translate]    #1
    Moderator

Default Ultimate (Frozen) Spicaclair diskusija

Diskusija na srpskom za Frozen Spicaclair V1

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

Quote Originally Posted by popadic022 View Post
    Pitanje za freedom-a. Jel tvoj custom rom "Ultimate Spicaclair V 1.5" ima samdroid tools i da li uopste podrzava prebacivanje programa na SD, koliko traje baterija pri normalnom koriscenju? I da li mogu da ga instaliram posle "SGM-froyo-beta1 nextgeneration" koji trenutno koristim?? Pozzzz
    Ima Samdroid tools, naravno. Bez njega sam k'o popišan.
    Ja sve aplikacije držim na drugoj particiji SD kartice tako da čim uključim app2sd iz samdroid tools dobijem sve sto mi treba.
    Baterija, ne znam... ne koristim telefon "normalno" možda drugi mogu da kažu koju reč.
    Možeš da ga instaliraš posle čega hoćeš ako uradiš factory reset i brisanje dalvik-cache. Tako je najsigurnije. Može da se proba i bez brisanja DATA particije ali štošta zna da zaostane i da pravi probleme.
    Want working bluetooth headset, hardware played DivX, journalised EXT4 for DATA, stability and speed, 3D driver, GPS fix, libsqlFIX ... ?

2. [translate]    #2
    Senior Member

Quote Originally Posted by freedom View Post
    Diskusija na srpskom za Frozen Spicaclair V1

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

Ima Samdroid tools, naravno. Bez njega sam k'o popišan.
    Ja sve aplikacije držim na drugoj particiji SD kartice tako da čim uključim app2sd iz samdroid tools dobijem sve sto mi treba.
    Baterija, ne znam... ne koristim telefon "normalno" možda drugi mogu da kažu koju reč.
    Možeš da ga instaliraš posle čega hoćeš ako uradiš factory reset i brisanje dalvik-cache. Tako je najsigurnije. Može da se proba i bez brisanja DATA particije ali štošta zna da zaostane i da pravi probleme.
    Skinuo sam danas i instalirao Ultimate spicaclair v1.5 i mnogo je dobar, cak i bolja o trenutnih custom 2.2 romova, samo me jedno zanima. Kako moze da se uveca font, default font mi je jako mali, iscoravio sam gledajuci tako mala slova??? Pozzz

3. [translate]    #3
    Moderator

Font je manji jer je dpi promenjen. Tako se virtuelno dobije veća rezolucija, više ikona može da stane na radnu površinu itd.
    Ako ti ne odgovara možeš da edituješ build.prop fajl u /system direktorijumu i da ro.sf.lcd_density sa 140 promeniš na podrazumevanih 160
    Najlakše to možeš da izvedeš sa ES fajl menadžerom u kome uključiš korene opcije i da sistem bude upisiv.

Sent from Spica
    Want working bluetooth headset, hardware played DivX, journalised EXT4 for DATA, stability and speed, 3D driver, GPS fix, libsqlFIX ... ?

4. [translate]    #4
    Senior Member

Quote Originally Posted by freedom View Post
    Font je manji jer je dpi promenjen. Tako se virtuelno dobije veća rezolucija, više ikona može da stane na radnu površinu itd.
    Ako ti ne odgovara možeš da edituješ build.prop fajl u /system direktorijumu i da ro.sf.lcd_density sa 140 promeniš na podrazumevanih 160
    Najlakše to možeš da izvedeš sa ES fajl menadžerom u kome uključiš korene opcije i da sistem bude upisiv.

Sent from Spica
    Uradio sam, ali sa root explorer-om. Mnogo mi je laksi za koriscenje, sada je sve kako hocu. Hvala puno.

5. [translate]    #5
    Senior Member

Koji font se koristi ovdje? U spicagenu mi je odličan font.

Ako može screenshot.

6. [translate]    #6
    Moderator

pogledaj u DEV threadu... link je u potpisu

7. [translate]    #7
    Senior Member

I posle instaliranja ovog moda treba samo instalirati temu "GreenDevDroid Ultimate" GreenDevDroid Ultimate i sve je po propisu. Pozzz

8. [translate]    #8
    Moderator

Stvar ukusa.
    Ja koristim Black n' Red Sense (Working with CM too)
    a moza se upotrebiti bilo koja od brojnih Eclair tema Eclair Theme Index

9. [translate]    #9
    Senior Member

Jel moze nekako da se instalira Yonip v12a kernel na ovaj mod? Ja probao ali tel. mi blokirao pri paljenju.

10. [translate]    #10
    Moderator

Zašto bi to radio kada u Ultimate Spicaclairu imaš YONIP za Eclair by Banjo

Page 1 of 11 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks