Koja verzija marketa radi na frozen spicaclair? verzija sto je u njemu ne radi. probao sam razne verzije ali ni jedna ne radi.
Koja verzija marketa radi na frozen spicaclair? verzija sto je u njemu ne radi. probao sam razne verzije ali ni jedna ne radi.
Verzija koja je u njemu sigurno radi. Probaj da očistiš keš i podatke od Market aplikacije.
Kod mene stoji da je verzija 2002306
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
Odeš o Recovery i Kernel Tuning i postaviš Buffer na nešto od 16-24 i Soundfix na 0
prevelik buffer pravi audio-video kašnjenje pa je optimalno 16 ili 18
Want working bluetooth headset, hardware played DivX, journalised EXT4 for DATA, stability and speed, 3D driver, GPS fix, libsqlFIX ... ?
UPOMOC!!!!!!))
nasao sam verziju marketa 2.2.6 na netu i uspeo sam da instaliram, ali imam jedan veliki problem. Kada izaberem aplikaciju, market prestane da radi (restaruje se aplikacija) uvek. Probao sam da obrisem cache iz aplikacije i opet isto. jel ima resenje za ovo???
Last edited by popadic022; 01-27-2012 at 07:05 PM.
Market aplikacija, tj Vending.apk se ne instalira.
Kopiraš je u /system/app
Evo ti Vending.apk koji kod mene radi. Ako kod tebe neće, onda imaš problem sa nekim zaostavštinama u kešu, podešavanjima ili dalvik-kešom.
Pogledaj da na particiji za app2sd nemaš neku drugu verziju Vending.apk pa ti se sudara sa sistemskom.
Want working bluetooth headset, hardware played DivX, journalised EXT4 for DATA, stability and speed, 3D driver, GPS fix, libsqlFIX ... ?
nemam uopste vending.apk u sistemu, izbrisao sam iz system/app pre instalacije rom-a. probacu i ovu tvoju verziju.
Pozdrav,
Pocetnik sam, pa vas molim za jedan savet. Sta je trenutno stabilni rom koji mi savetujete i gde da nadjem.
Hvala puno.
PomocNe radi app2sd, neko je u prethodnim postovima pomenuo odradio sam sve to u samdroid tools-u medjutim Zdbox a i ostale aplikacije prikazuju da nema aplikacija na sd kartici(cak u Zdbox-u pokazuje da to nije moguce na 2.1) imam ultimate spicaclair v1.5 i karticu od 4gb? Da li je problem u formatiranu?
Kako si odradio particionisanje sa telefona ili racunara?Da li si reboot poslije part.odradio?Sve sto je potrebno je da na kartici napravis jednu ext2 particiju i odradis reboot.Prvi boot nakon particionisanja bice sporiji tj duzi pa nemoj da te to zbuni.Zna trajati i po 5-7 min. ako imas dosta aplikacija.Ako ne uspije odradi format kartice i onda particiju napravi pa probaj.
-Sent from my phone using Tapatalk-
Uradio sam preko telefona i nakon tega uradio reboot pri prvom paljenu "zakucao" je na boot logo-u vise od tih 5-7 min (ukupno imam 5-6 malih aplikacija) izvadio sam bateriju i upalio normalno telefon ponovo pokusao preko samdroid tools-a da odradim premestanj na karticu rebootovao tel se upalio i dalje nista, sve aplikacije su na telefonu ili bar tako pokazuje android assistant.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks